Jan Emanuel Johansson - hyr ut hus och lägenhet till ockerpriser

Socialdemokraterna
Jan-Emanuel Johansson

Jan Emanuel Johansson - hyr ut villa och lägenhet till ockerpriset 35000:- per vecka.

 

Den 7 februari 2009 kl: 13:33 lägger Jan Emanuel Johansson ut en annons på blocket som ska visa sig vara en första spricka i "good-guy" imagen som döljer en mindre smickrande sida av Jan Emanuel Johansson.

Jan Emanuel Johansson har lagt ut en annons på blocket under alias "Janne Johansson" givetvis för att minska risken för upptäckt,tyvärr för "Janne" gick det inte hem denna gång. Jan Emanuel Johansson vill i sin blocket annons hyra ut sin exklusiva villa i centrala Visby och detta till ettpris av 35.000:- kronor i veckan under högsäsongen eller  140.000:- per månad. Inte speciellt solidariskt av Jan Emanuel med andra ord.

Jan Emanuel Johanssons blocket annons

Vi bör även snabbt nämna att Jan Emanuel Johansson ävenförsökt hyra ut sin centrala lägenhet i Stockholm för 10.000:- per vecka.

Jan Emanuel Johanssons blocket annons

Citat Jan Emanuel:

- Rent krasst: Jag vet inte var det står att man inte ska försöka. Det var bara ett försök.Det gick ju inte.

Det kallas ockerhyra Jan Emanuel vilket du så klart var medveten om då du av någon märklig anledning använde "Janne" i annonserna nästan så man kan misstänka att du ville göra ett försök att vara lite hemlig?

För övrig är man inte tillåten att göra profit på att hyra ut bostäder i Sverige hur som helst som privatperson, 10% utöver självkostnader är det tillåtet att ta för att täcka slitage på lägenhet/hus och även täcka möbler som ingår i uthyrning mm. (nog om det)

Dessa regler är något som ditt eget parti socialdemokraterna bestämt Jan Emanuel Johansson, detta gör dig inte bara till en hycklare utan en girig sådan.