Mona Sahlin - körförbud på obesiktigad bil.

Socialdemokraterna
Mona Sahlin

Mona Sahlin - körförbud påobesiktigad bil.

Året är fortfarande 1993 och Mona Sahlin har helt enkeltstruntat i att besiktiga sin gröna Volvo hon köpt från partiet och den harsåledes belagts med körförbud. MonaSahlin har även sin vana trogen "glömt" att betala in fordonsskatt på samma bil.

Aftonbladet åker hem till Mona Sahlin för att konfronterahenne och kan på plats konstatera att Sahlins Volvo är nyligen använd trots attden som bekant har körförbud.

Aftonbladet konfronterar Mona Sahlin som är väldigt förvånadoch undrar varför ingen informerat henne om detta, hon har dock blivitinformerad det är ju bara det att Mona valt att hoppa över att titta på sinapapper hon fått skickade där det står att hon ska betala sin fordonsskatt ochdå såklart missat att hennes bil nu sen några månader tillbaka har körförbud.

Mona drar en lögn om sitt körförbud.

Någon timme efter Aftonbladets besök så låter Mona Sahlinmeddela via sin pressekreterare att bilen inte har använts då den har en trasigmotor och "står och droppar olja".

Noterar bara att Mona tydligen inte var så miljömedveten1993 som hon vill påskina hon är nu, troligen så vann man väl inte så mycketröster på det 1993 så då kunde man gott låta bilen stå o droppa olja...(turligt nog för miljön skulle det visa sig vara en lögn från Mona Sahlinssida)

Det vill sig inte bättre för Mona än att det framkommer attdenna bil med trasig motor som bara står o droppar olja på något märkligt sättlyckats få två parkeringsböterundertiden den har haft körförbud och enligt Mona varigt trasig hemma pågården.